Biz Kimiz?

Yeşil Timsah ekibi

Yönetici Kadro

Emre Görür
Kurucu

Küba’ya ilk gelişim Marmara Üniversitesi’nde akademik kadroya girmek üzere olduğum döneme denk geliyor. Adanın bende yarattığı etki bütün gelecek planlarımı değiştirmeme sebep oldu. Kısa süre içerisinde Küba’ya yerleşme kararı aldım ve kişiliğimin, değer yargılarımın tamamen farklılaşmasını da göze alarak kendimi adanın ritmine bıraktım. Bu maceram 15 yılı aşkın süredir devam ediyor.

Esin Demircioğlu
Temsilci

Cağaloğlu Anadolu Lisesi’ndeki eğitimim sonrasında, Anadolu Üniversitesi’nde başlayan radyoculuk kariyerim sırasıyla Pal FM, Pal Station, Capitol Radio ve Kral World Radio’da devam etti. Bay J ve Okan Bayülgen’le TV-radyo projeleri gerçekleştirdim. Anne olduktan sonra, ara verdiğim kariyerime yeni bir kulvar daha ekledim ve artık Yeşil Timsah ile turizm alanında da çalışmalar yapıyorum.

Yeşil Timsah, Haziran 2015’ten beri insanların Küba hayallerini gerçekleştirmelerine aracılık etmektedir. Bunu yaparken sadece misafirlerine en iyi kiralık ev alternatiflerini sunmayı değil, mümkün olan en yüksek hizmet kalitesine ulaşmayı amaç edinir. Her misafiriyle özel olarak ilgilenerek onu gerekli konularda bilgilendiren ve onun isteklerini, beklentilerini maksimum düzeyde karşılayabilmesi için çaba sarf eden Yeşil Timsah ihtiyaç durumunda da her zaman misafirlerinin yardımına koşmaktadır.

Bu sebeple Yeşil Timsah çok yüksek bir müşteri memnuniyet oranına sahiptir. Çok fazla sayıda misafiri, birçok farklı mecrada, aldığı hizmetten duyduğu mutluluğu dile getirmiştir.

Yeşil Timsah’ın misafirleri ve referansları arasında Magma dergisi ile Türkiye’nin en iyi seyahat blogları da yer almaktadır. Biz Evde Yokuz, Yol Günlükleri, Gezimanya, Bir Hayalin Peşinde, OitheBlog, yagmurarat.com, Aloha Dünya!, Bigezipdoncem, onuracar.com, Beynelmilel ve gezginyolcu.net’te Yeşil Timsah hakkında çıkan yazılardan yapılan kısa alıntıları aşağıdaki “Ne Dediler?” bölümünde görebilirsiniz.

Emre Görür’ün Küba hikayesini Emre Durmuş’un anlatımıyla okumak isterseniz tıklayınız.

Yağmur Arat ile beraber hazırladığımız keyifli ve bilgilendirici videolara şu linkten ulaşılabilir.

Podcast dinlemeyi sevenler de Bi’ Gidene Soralım’ın “Küba’da Yaşamak” başlıklı bölümüne bakabilirler.

Yeşil Timsah hakkında görüşler

Ne dediler?